Linda de Mol is enorm populair want ze presenteert spelletjes op de televisie, en ze spreekt vloeiend Duits en is hartstikke aardig. Sinds een paar jaar is het een hype onder BN’ners om een glossy uit te brengen. Sommigen doen dat eenmalig, maar Linda doet dat op regelmatige basis, want LINDA wordt massaal gelezen want Linda is populair. Deze maand staat de LINDA in het teken van Afrika, dus noemen ze het het “Safarinummer”.

 

Linda heeft natuurlijk geen tijd om een ZEBRAPRINT-JURKJE AAN TE TREKKEN om helemaal naar het verre Afrika te vliegen dus waar kun je dan beter zijn dan in de Beekse Bergen. Daar heb je tenslotte ook kwijlende giraffes. Gelukkig schijnt het zonnetje, dus “het is nét Afrika”, aldus de altijd vrolijke Linda. Wie zal het verschil zien, een giraffe is een giraffe.

Linda tussen de giraffen 2 · LINDA.

Alleen met een reportage vanuit de Beekse Bergen kom je er niet mee weg, moet de redactie gedacht hebben, dus laten we er nog een aantal “typische Afrikaanse” dingen in zetten. LINDA wordt voornamelijk door vrouwen gelezen dus het moet iets zijn wat vrouwen interesseert. Een reportage over een Afrikaanse vrouw, en wat hebben Afrikaanse vrouwen wat Nederlandse vrouwen niet hebben? Verrukkelijke, dikke, ronde, zwarte BILLEN!

Interview met een exotisch poldermeisje
Interview met een exotisch poldermeisje

Het is natuurlijk niet alleen maar leuk en aardig in Afrika, dus moet er ook een artikel in over vrouwen in Congo die worden verkracht.

Persoonlijk zou ik een Afrika-editie iets anders aanpakken dan Linda. Ik zou niet met een cliché-safari komen. De meeste Afrikanen hebben nog nooit een olifant in het wild gezien. Ik zou mijn lezers Afrika willen laten zien zoals het is. Afrika is namelijk een continent met 54 landen, met verschillende culturen en gebruiken, ik zou ingaan, maar dat is persoonlijk, op de verschillende muziekstijlen, eventueel een reportage over opera in Zuid-Afrika of over een knappe zanger uit Rwanda, of, omdat het tenslotte een tijdschrift is die vrouwen graag lezen, over kleding, make-up, of verschillende haarstijlen van vrouwen in diverse Afrikaanse landen. Over succesvolle vrouwen, over Ellen Johnson Sirleaf en haar strijd voor gelijke rechten voor vrouwen in Liberia en haar verkiezing tot eerste vrouwelijke president van een Afrikaans land. Over vrouwen met een vreemde hobby. Zoiets.

LINDA kiest ervoor de LINDA-lezeres te informeren over de dikke billen van zwarte vrouwen en hoe mooi Afrikaanse mannen dit wel niet vinden.

LINDA kiest voor een reportage over vrouwen die worden verkracht in DR Congo. (ziet u de ongepaste link tussen de twee artikelen?)

LINDA kiest ervoor om dit geheel te presenteren met Linda de Mol op de cover, zittend op de motorkap van een Jeep, tussen kwijlende giraffes en bronstige zebra’s in safaripark de Beekse Bergen.

“Het is nét Afrika”